
17.05.2019, 18:45 | |
Зеленые листья щавеля появляются на нашем столе одними из первых в конце весны – начале лета. Щавель содержит множество витаминов, в том числе, витамин С и грубые волокна, полезные для пищеварения. Но важно помнить, что содержащаяся в нем щавелевая кислота противопоказана людям с больными почками. О других противопоказаниях к употреблению щавеля вы узнаете, посмотрев очередной выпуск рубрики «Про еду».
Полный выпуск смотрите здесь:
https://youtu.be/tFlP52UKS9Y Шчаўе. Зеляніна на нашым стале - Жыць здорава! Зялёныя лісце шчаўя з'яўляюцца на нашым стале аднымі з першых у канцы вясны - пачатку лета. Шчаўе змяшчае мноства вітамінаў, у тым ліку, вітамін С і грубыя валакна, карысныя для стрававання. Але важна памятаць, што змяшчаецца ў ім шчаўевая кіслата проціпаказаная хворым на ныркі. Аб іншых супрацьпаказанні да ўжывання шчаўя вы даведаецеся, паглядзеўшы чарговы выпуск рубрыкі «Пра ежу». Поўны выпуск глядзіце тут: https://youtu.be/tFlP52UKS9Y Источник: https://youtu.be/85cAb4MLX58 | |
|
ТОП ВИДЕО: |